Pratinjau Watch Internet TV Free Online Television is a major distributor on the internet of streaming media. You may find this one to be the best place to watch online TV while on the internet, the type of television that will slowly but surely replace the television set that is old. Finding music, sports, movie and news channels will be easy now. From the top navigation menu accessing these recourses is fast. No registration or monthly fee is required to watch your favorite channels. Besides watching television for free you can also enjoy listening to radio stations that broadcast online. They can be sorted by country and accessed in just the same way. You may be required to have Real Player or Windows Media Player in order to watch some of the channels.Should it happen that you don’t have them you’ll be prompted to download them. We’ll be glad if you enjoy your stay at this site and should it be the case please let your friends know about us so that we are better known on the Internet.Pratinjau   

Jumat, 28 Desember 2012

Pengasapan Daging Meningkatkan Rasa ghiboo.com

Ghiboo.com - Bagi Anda penggemar barbeque pasti mengetahui teknik pengasapan.

Pengasapan merupakan proses memanggang dengan mengasapi makanan menggunakan api kecil dalam waktu yang lama. Asap merupakan bahan yang penting untuk menambah rasa dalam memanggang sejak dulu.

Seperti yang dilansir dari bestfoodnetwork.com, Kamis (27/12), salah satu proses dalam barbeque ini memerlukan api yang sangat rendah, sekitar 90-100 derajat celcius. Untuk memanggang daging yang cukup tebal butuh sekitar 45 menit.

Dalam pengasapan, pemilihan kayu sebagai bahan bakar memerlukan pemilihan yang tepat. Berbeda jenis kayu akan menghasilkan rasa yang berbeda pula. Biasanya kayu keras dan tanpa getah seperti kayu dari pohon buah dan kacang-kacangan bagus untuk pengasapan.

Asap mengandung nitrat yang akan memulai reaksi kimia dalam daging, sehingga menghasilkan rasa.

Daging yang melalui tahap pengasapan memiliki banyak keuntungan, seperti masa kadaluarsa makanan menjadi lebih lama, rasa yang meningkat, dan melembutkan daging.

Entri Populer